G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,47
CNY4,83
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,28
GR. ALTIN2.897,35
BTC2.059.297,63

Can Bonomo’nun Ablasından Korkutan İntihar Girişimi: Hayati Tehlike Söz Konusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Funda Bonomo, İntihar Girişiminde Bulundu

Ünlü sanatçı Can Bonomo’nun kardeşi Funda Bonomo, 8 Ekim akşamı saat 23.30 civarında evinde intihar girişiminde bulundu. Olayın ardından yakınları durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Funda Bonomo, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan açıklamalarda, Bonomo’nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Can Bonomo’dan Sosyal Medya Açıklaması

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, ablasının yaşadığı bu zor duruma ilişkin sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak derin üzüntüsünü dile getirdi. Bonomo, "Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam, erken müdahalenin ardından şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Destek olmaları için tüm hayranlarına teşekkür eden Can Bonomo, "Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bize saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese minnettarız" dedi.

Funda Bonomo’nun Hayvanseverliği

Funda Bonomo, Hayvanlar İçin Projeler Derneği’nin (HİPDER) kurucusu olarak dikkat çekiyor. Kemalpaşa’daki çiftliğinde, büyük bir kısmı engelli olan 165 köpek ve 5 kediye ev sahipliği yapıyor. Bu yönüyle, hayvanların daimi savunucusu olarak tanınıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Can Bonomo’nun Ablasından Korkutan İntihar Girişimi: Hayati Tehlike Söz Konusu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!