G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Trump, Kamala Harris’in canlı yayın teklifini reddetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de 5 Kasım’da gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesi Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve Demokrat aday Kamala Harris arasındaki canlı yayın tartışması konusu gündeme geldi. Kamala Harris, 23 Ekim’de CNN’de canlı yayında Trump ile tartışmaya hazır olduğunu belirtti. Ancak Trump, seçimin yaklaşması ve erken oy verme işlemlerinin başlaması nedeniyle bu tartışmanın artık geç olduğunu ifade ederek çağrıyı reddetti. Harris’in asıl hedefi, ABD Başkanı Joe Biden’ın yarıştan çekilmesi sonrasında Cumhuriyetçi aday Trump’la başa baş bir mücadele yürütmek. Harris, genel anketlerde Trump’a karşı hafif bir üstünlük gösterirken, seçmen desteğini arttırmaya çalışıyor.

İlk olarak 27 Haziran’da Joe Biden ile canlı yayın tartışmasına katılan Donald Trump, daha sonra 10 Eylül’de Kamala Harris ile karşı karşıya gelmişti. Bu tartışmalar, seçmenlerin adayları daha yakından tanımalarına ve karar verme süreçlerine etki etmeye çalışıyor. Harris, Trump’ın politikalarını ve performansını sorgulayarak seçmenlerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Trump ise, ABD’nin geleceği ve ekonomik durumu konusunda kendine güvenen bir lider imajını sağlamlaştırmaya çalışıyor.

Seçim ofisi aracılığıyla CNN’de canlı yayın yapmaya hazır olduğunu duyuran Kamala Harris, Trump’ın bu teklifine Kuzey Carolina’daki mitinginde yanıt verdi. Artık çok geç olduğunu ve erken oy verme sürecinin başladığını belirterek tartışmayı reddetti. Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasındaki bu canlı yayın tartışmaları, seçim atmosferini daha da hareketlendiriyor. Her iki aday da seçmenlerin karar sürecinde etkili olabilmek adına medya üzerinden karşılıklı mesajlar vermeye devam ediyor.

ABD Başkanlık seçimleri için geri sayım devam ederken, Kamala Harris ve Donald Trump arasındaki rekabet de kızışmaya devam ediyor. Kamala Harris’in Trump’ı zorlayabilecek mi, yoksa Trump’ın liderliği devam mı edecek, seçim sonuçları bu soruların cevabını verecek gibi duruyor. Biden’ın yarıştan çekilmesi sonrasında Demokratlar için zorlu bir dönem başlarken, Cumhuriyetçiler de Trump’ı desteklemeye devam ediyor. Seçim sonucu belirsizliğini korurken, seçmenlerin tercihleri ise anketlerle belirlenmeye çalışılıyor.

Anadolu Ajansı (AA) kaynaklı haberde, seçimlerin yaklaştığı bu dönemde ABD’de yaşanan gelişmeler ve adaylar arasındaki rekabet dikkatle takip ediliyor. Kamala Harris ve Donald Trump arasındaki canlı yayın tartışması konusu, seçmenlerin adaylara olan güvenini etkileyebilir. ABD’nin geleceği açısından önemli olan bu seçim süreci, dünya genelinde de yakından izleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump, Kamala Harris’in canlı yayın teklifini reddetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!