G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Werder Bremen, Galatasaray’dan Derrick Köhn’ü kiraladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da performansı eleştirilen sol bek oyuncusu Derrick Köhn, Almanya takımı Werder Bremen’e transfer oldu. 25 yaşındaki sol bek, Galatasaray ile yapılan anlaşma sonucu kiralık olarak Werder Bremen’e transfer oldu. Werder Bremen’in teklifine olumlu yanıt veren Köhn, Almanya’ya geri dönmeye karar verdi. Transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte Derrick Köhn, cuma günü sabah saatlerinde sağlık kontrolleri için Bremen’e uçtu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Young Boys maçında Derrick Köhn’ü devre arasında oyundan almıştı. Köhn’ün performansının eleştirilmesi üzerine açıklama yapan Buruk, oyuncunun performansından memnun olmadığını belirtmişti. Derrick Köhn, Galatasaray’da 3,3 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Tecrübeli oyuncu 19 maçta forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Werder Bremen, sol bek pozisyonunu güçlendirmek için Derrick Köhn’ü kadrosuna katma kararı aldı. Galatasaray ile yapılan anlaşma sonrasında Köhn’ün Almanya’ya geri dönmesi bekleniyordu. Ülkesine dönen Köhn, Werder Bremen forması altında başarılı olmayı hedefliyor. Köhn’ün Bremen’e transfer olmasıyla birlikte Galatasaray, sol bek mevkii için alternatif arayışlarına başladı. Derrick Köhn, kariyerine Almanya’da devam etme kararı alarak Werder Bremen’e transfer oldu.

Galatasaray taraftarları, Derrick Köhn’ün transferinden memnun olmayan kişilerin başında geliyordu. Köhn’ün performansından yeterince memnun kalmayan taraftarlar, transferin gerçekleşmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Werder Bremen’in 25 yaşındaki sol beki kadrosuna katmasıyla birlikte, Galatasaray da sol bek pozisyonu için yeni transfer arayışlarına başlayabilir. Derrick Köhn’ün Werder Bremen macerası başlarken, Galatasaray takımı da yeni bir sol bek oyuncusu bulma konusunda harekete geçebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Werder Bremen, Galatasaray’dan Derrick Köhn’ü kiraladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!