G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Nijerya’da Terör Saldırısı: 4 Asker Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nijerya’nın Sokoto eyaletinde gerçekleşen terör saldırısında 4 asker hayatını kaybetti. Batı Afrika ülkesi Nijerya’da Savunma Bakanlığı Medya Operasyonları Direktörü Edward Buba, teröristlerin Nijer sınırındaki Bachaka Kurya Ormanı yakınlarında askeri birliği pusuya düşürdüğünü açıkladı. Saldırı sonucunda 4 asker öldü. Saldırıdan sonra çıkan çatışmada ise birçok terörist öldürüldü ve önemli mühimmat ele geçirildi. Geriye kalan teröristler ise Nijer’e kaçtı.

Sokoto eyaletinde, Bachaka Kurya Ormanı yakınlarında Nijer sınırında yaşanan terör saldırısında 4 asker hayatını kaybetti. Savunma Bakanlığı Medya Operasyonları Direktörü Edward Buba, teröristlerin askeri birliği pusuya düşürdüğünü ve saldırı sonucunda 4 askerin yaşamını yitirdiğini belirtti. Buba, çatışma esnasında teröristler arasında büyük bir kargaşa yaşandığını ve birçok teröristin öldürüldüğünü dile getirdi. Ayrıca, saldırı sırasında ele geçirilen önemli mühimmatlar olduğunu ifade etti.

Nijerya’nın Sokoto eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırısında, Bachaka Kurya Ormanı yakınlarında bulunan askeri birlik teröristlerin hedefi oldu. Savunma Bakanlığı Medya Operasyonları Direktörü Edward Buba, saldırı sonucunda 4 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. Buba ayrıca, çıkan çatışmada çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini ve önemli mühimmatların ele geçirildiğini belirtti. Kalan teröristlerin ise Nijer’e kaçtığı bilgisi paylaşıldı.

Nijerya’nın Sokoto eyaletine bağlı Bachaka Kurya Ormanı yakınlarında gerçekleşen terör saldırısı sonucunda 4 asker hayatını kaybetti. Savunma Bakanlığı Medya Operasyonları Direktörü Edward Buba, teröristlerin askeri birliği pusuya düşürdüğünü ve 4 askerin saldırıda yaşamını yitirdiğini duyurdu. Buba, çıkan çatışmada teröristlere ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini belirtirken, geri kalan teröristlerin Nijer’e kaçtığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nijerya’da Terör Saldırısı: 4 Asker Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!