G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.491,24

Trump: Kamala’yı Seçemeyiz, Yetersiz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı olan Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris’in Joe Biden’dan daha yeteneksiz olduğunu iddia ederek, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlerin ülke tarihinin en önemli günü olacağını belirtti.

Trump, kişisel bir platformda Elon Musk’a verdiği röportajda, 1 milyondan fazla kişinin katıldığı sohbet odasında yer aldı. Ancak röportajın başlaması beklenen dakikalarda X platformunda yaşanan siber saldırı nedeniyle bazı kullanıcılar röportaja katılamadı. Trump, röportajda çeşitli konular hakkında görüşlerini paylaştı ve seçimlerdeki rakibi Kamala Harris ve mevcut başkan Joe Biden’a yüklendi.

Trump, röportajın başında kendisine yapılan suikast girişiminden bahsederek olayın nasıl bir “mucize eseri” kurtulduğunu anlattı. Olayın detaylarına değinerek, suikast sonrası ABD’nin Butler bölgesine giderek bir miting düzenleyeceğini açıkladı. Ayrıca Biden-Harris yönetimini yasa dışı göçmen politikaları konusunda eleştirerek, ülkeye yasa dışı yollarla girişlerin kesileceğini söyledi.

Trump, Biden’ın başkanlık adaylığından çekilme durumunu bir darbe olarak nitelendirerek, Harris’in Biden’dan daha kötü bir aday olduğunu savundu. Ayrıca seçimlere yapılan siber saldırıları da eleştirdi ve ülkenin en büyük sınır dışı operasyonunun gerçekleştirileceğini vurguladı. Trump, seçimlerin ülke tarihinin en önemli dönüm noktası olacağını ve tüm seçmenleri sandığa gitmeye çağırdı.

Ekonomiye ilişkin eleştirilerde bulunan Trump, enflasyonun orta gelirli vatandaşları olumsuz etkilediğini belirterek, Biden-Harris yönetiminin ekonomik politikalarını eleştirdi. Ayrıca yapay zeka konusunda Çin ile rekabet edebilmek için enerji üretiminde artışa ihtiyaç olduğunu söyledi.

Elon Musk da röportajda enflasyonun aşırı harcamalardan kaynaklandığını belirterek, hükümetin harcamalarının azaltılması gerektiğini savundu. Trump ve Musk, yapay zekanın daha fazla enerji üretimini gerektirdiğini ve ülkenin bu alanda Çin’le rekabetçi olabilmesi için enerji üretiminde artış yapılması gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump: Kamala’yı Seçemeyiz, Yetersiz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!