G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.242.484,55

Avukat Kadını Balkondan Atarak Öldürdü: İddianame Kabul Edildi, Avukat İntihar Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avukat Doğan Can Gündüz, geçen yıl İstanbul Kadıköy’de yaşanan olayda Fatma Duygu Özkan’ı evinin balkonundan aşağıya atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. Gündüz’ün eylemi sonrasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle düzenlenen iddianame kabul edilince, Gündüz cezaevinde kendi hayatına son verdi.

Olayın yaşandığı 14 Ağustos’ta, evindeki balkondan düşerek hayatını kaybeden Fatma Duygu Özkan, Gündüz tarafından tartaklandıktan sonra balkondan atıldı. Gündüz, ilk başta kendini savunarak kadının intihar ettiğini iddia etse de, sokakta bulunan tanıklar kadının bağırarak yardım istediğini belirtti. Bu durumun ardından Gündüz tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İddianamede yer alan tanık ifadesine göre, Gündüz, kadını balkondan attıktan sonra aşağıya bakıp gülmüş ve daha sonra içeri geçip müzik açmıştı. Fatma Duygu Özkan’ı bacaklarından tutarak 4. kattaki evinin balkonundan aşağıya atmakla suçlanan Gündüz’e, kadına karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Ancak, iddianamenin kabul edilmesinin ardından Gündüz, cezaevinde intihar etti. Maltepe Cezaevi’nde bulunan Gündüz, yaşamına son vermesiyle olay daha da üzücü bir boyuta ulaştı. Bu dramatik gelişmelerin ardından, Fatma Duygu Özkan’ın ailesi ve sevenleri yaşanan acı olayın yargı sürecini yakından takip etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avukat Kadını Balkondan Atarak Öldürdü: İddianame Kabul Edildi, Avukat İntihar Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!