G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,52
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,70
GR. ALTIN2.919,98
BTC2.107.656,42

Evlilik hazırlığı yapan kadını karnından vurdu! Katilin cezası belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Kasım 2022 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Atilla Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, 2 çocuk annesi Özlem Eryakşi, evlilik hazırlıkları yaptığı ve aynı kafeteryada çalıştığı Cemal Kusuvoğlu tarafından tabancayla karnından vurularak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Cemal Kusuvoğlu, silahın kazara ateş aldığını iddia etti. Ancak, ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve ‘ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurma’ suçundan 3 yıla kadar hapis cezası talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

İzmir Adliyesi 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sürecinde savcı, sanık Cemal Kusuvoğlu için ‘ağırlaştırılmış müebbet’ hapis cezası talep etti ve cezada indirim yapılmamasını istedi. Ayrıca, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve bulundurma suçundan da sanık için 3 yıla kadar ceza talep edildi.

Bugün görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Cemal Kusuvoğlu, taraf avukatları ve ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ üyeleri de katıldı. Mahkeme heyeti, sanık Cemal Kusuvoğlu’na önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak, sanık Kusuvoğlu’nun olay günü yaşanan tartışmayı haksız tahrik olarak göz önüne alarak cezasını 24 yıl hapis cezasına indirdi. Ayrıca, ruhsatsız silah taşıması nedeniyle de 2 yıl hapis ve 60 gün adli para cezası alan sanık, davanın sona erdirildiği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Evlilik hazırlığı yapan kadını karnından vurdu! Katilin cezası belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!