G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.657,49

Tekvando Hocası Kazada Hayatını Kaybetti, 4 Sporcu Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazanın yaşandığı dehşet verici olay, Kayseri- Niğde karayolunda meydana geldi. Gülbayır Mahallesi’nde gerçekleşen kaza saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Tekvando hocası Murat Şimşek’in kontrolündeki 06 BJ 096 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan sporculardan H.S. (13), A.A. (12), S.A. (13) ve A.R.Ç. (14) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Yeşilhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Maalesef, tekvando hocası Murat Şimşek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tragedinin ardından yapılan araştırmada, Şimşek ve sporcularının Niğde’de antrenman karşılaşmalarına gittiği belirlendi. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise hala devam ediyor.

Kaza sonucunda hayatını kaybeden Murat Şimşek’in tekvando camiasında önemli bir yeri olduğu ve sporcularına büyük katkı sağladığı biliniyor. Olayın şokunu atlatmaya çalışan sporcuların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü yaratırken, olayın sebebi ve detayları hakkında daha fazla bilgi bekleniyor. Tekvando hocası Şimşek’in ani ve acı ölümü spor camiasını derinden sarsarken, aile ve yakınları ise büyük bir üzüntü içerisinde. Olayın ayrıntılarının soruşturulmaya devam edeceği belirtilirken, yaşanan kaza bölgedeki sürücüler ve yetkililer arasında dikkat çeken bir konu haline geldi.

Tüm Türkiye’yi derinden üzen bu acı olayın ardından, spor camiası Şimşek ve sporcuları için başsağlığı dileklerini iletiyor. Kazada hayatını kaybeden Murat Şimşek’in anısının spor camiasında sonsuza kadar yaşayacağı ve değerli katkılarıyla hatırlanacağı belirtilirken, yerel halk ve yetkililer de başsağlığı mesajları ile acıyı paylaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekvando Hocası Kazada Hayatını Kaybetti, 4 Sporcu Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!