G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.657,49

Çarşamba’da 3 Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çarşamba ilçesi Karaağaç mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kaza, Samsun-Ordu karayolunun 50. kilometresinde gerçekleşti. İdari bir aracın refüjdeki elektrik direğine çarpması sonucu karşı şeride geçerek diğer araçlara çarptığı kazada, 3 araç birbirine girdi. Kazada hayatını kaybeden kişinin ismi Sedef Taflan olarak belirlendi. Kazada ağır yaralanan Talha Osman T. ve Yekta T. ise ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu tür acı olayların önüne geçilmesi ve benzer kazaların tekrar yaşanmaması adına detaylı bir inceleme yapılacak ve sorumlu kişiler hakkında gerekli işlemler uygulanacak. Güvenlik güçleri ve ilgili birimler, kaza yerinde incelemelerde bulunarak kaza nedenlerini araştıracaklar.

Çarşamba ilçesinde yaşanan bu üzücü kaza, bölge halkını derinden yaraladı. Kaza sonucunda hayatını kaybeden Sedef Taflan’ın yakınları ve ağır yaralanan diğer kişilerin aileleri ise endişeli bir bekleyiş içerisinde hastanede sevdiklerinin durumunu takip ediyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumlularının kimler olduğu netleştirilene kadar, bölge halkı kazalara karşı daha dikkatli olma konusunda uyarıldı.

Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olması ve kurallara uyması büyük önem taşıyor. Kazaların genellikle dikkatsizlik sonucu meydana geldiği düşünüldüğünde, trafik kurallarına uymak ve emniyet kemeri takmak hayati önem taşıyor. Trafik güvenliğine her zamankinden daha fazla önem verilerek, benzer kaza vakalarının yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınması gerekiyor. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması adına herkesin daha dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çarşamba’da 3 Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!