G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.165.438,63

Diyarbakır’da Mobbing Mağduru Belediye Çalışanları Eylemde: Polis ve Zabıta Karşı Karşıya Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da DEM Parti’li belediyelerde çalışan ve mobbing gördüklerini iddia eden yaklaşık 20 kişi, işten çıkarıldıklarını belirterek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde çadır kurup eylem yapmak istedi. Ancak belediye önündeki yenileme çalışmaları sebebiyle kalabalık, Bağlar Belediyesi bahçesinde çadır kurarak eylem yapmaya karar verdi. Grup basın açıklaması yaparken belediye park görevlileri çim makineleri ile çalışmaya başladı. Gerginlik olmaması için polis, güvenlik önlemleri aldı ve grup çadır kurarak oturma eylemine başladı. Belediye yönetimi ise zabıtaya müdahaleye hazır olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Polis ile zabıtanın karşı karşıya gelmemesi için görüşme yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Yücel, basın açıklamasına karşı çıkmadıklarını ancak grupların işgal hareketine dönüşmemesi gerektiğini belirterek, çadır kurmalarını istemediklerini ifade etti. Polis müdürü ise ifade özgürlüğüne vurgu yaparak grupların oturmasına tahammül edilemeyeceğini söyleyen belediye yönetimini eleştirdi.

Yücel, grupların sandalye ve çadır kurmasının uygun olmadığını savunarak zabıtanın hazır kıta beklemesi talimatını verdi. Polis müdürü ise çevik kuvvetin hazır olmasını isteyerek, yaşanan gerginliğin nedenini eleştirdi. Grupun bekleyişi devam ederken polis, güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Mobbing Mağduru Belediye Çalışanları Eylemde: Polis ve Zabıta Karşı Karşıya Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!