G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Erdoğan’dan Polis Akademisi Mezunlarına Övgü Dolu Konuşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde konuşma yaptı. 2 bin 366 polis mezununu tebrik eden Erdoğan, aynı zamanda 94 misafir öğrencinin mezuniyet sevincine ortak oldu. Misafir öğrencilerin vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet edeceklerine inandığını belirten Erdoğan, Türkiye’nin gönül coğrafyasının dört bir ucunda görev yapacak polislere başarılar diledi.

Erdoğan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin farklı alanlarda önemli konumlara gelen Türkiye mezunlarını örnek gösterdi. Kendi ülkelerine döndüklerinde aldıkları eğitimle bu başarıları elde edebileceklerine inandıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis akademisinden mezun olan öğrencilerin Türkiye’nin gönül elçileri olduğunu ve ülkenin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

Erdoğan, polis öğrencilerden hukuka ve kanunlara uyacaklarına inandığını belirtti. Devletin güvenliğini sağlarken hukukun üstünlüğünü gözeteceklerini vurgulayan Erdoğan, hukukun dışına çıkanlara müsamaha gösterilmeyeceğini söyledi. Asayişin sağlanması için hukuka uygun ve adil bir şekilde görev yapılması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, devletin ve milletin menfaatlerinin üstünde hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütleri ve düzensiz göçle mücadelede başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini belirtti. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini ve güvenlik güçlerinin teröre karşı kararlı bir mücadele verdiğini aktardı. Erdoğan, güvenlik birimlerinin FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı başarılı mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis öğrencilere bu zorlu görevde başarılar diledi ve Türk polisinin halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmek için büyük bir fedakarlıkla çalıştığını vurguladı. Türk polisinin halkın güven ve huzur kaynağı olduğunu belirten Erdoğan, devlet ve millet için her zaman hazır bir şekilde görev yapmaları gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Polis Akademisi Mezunlarına Övgü Dolu Konuşma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!