G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Caddebostan’da Restoranın Asma Tavanı Çöktü: Bir Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Caddebostan Mahallesi’nde, Caddebostan Pasajı sokakta bir restoranda meydana geldi. Saat 21.40 sıralarında, içeride bulunan müşterilere yemek servisi yapılırken, restoranın asma tavanı büyük bir gürültüyle çöktü. Bu ani olayda, bir kişi yaralandı.

Durumu öğrenen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralılara hemen müdahale etti. Çöken tavanın parçalarından yaralananlar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan biri ise durumunun ciddiyeti nedeniyle ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastanedeki tedavileri devam ederken, polis ekipleri de olayın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürdü. Restoranın güvenliği için gerekli incelemeler yapılırken, olayın detayları da polis ekipleri tarafından incelendi.

Şans eseri olayda can kaybı yaşanmazken, yaralanan kişilerin durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Yaşanan bu korkutucu olay, çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında endişe yaratırken, bina ve iş yerlerinin güvenliği konusunda da soru işaretleri oluşturdu.

Yetkililer, olayın tamamen bir kaza olduğunu belirterek benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de konuyla ilgili inceleme başlattığı ve gereken önlemlerin alınacağı bildirildi.

Caddebostan Mahallesi’nde meydana gelen bu talihsiz olay, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar arasında tedirginlik yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yaralıların sağlık durumlarının ise takip edildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Caddebostan’da Restoranın Asma Tavanı Çöktü: Bir Kişi Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!