G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Malatya’da düğünde vurulan Üsteğmen yaşamını yitirdi: Kardeş kavgası sonucu trajik ölüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 21 Haziran gecesi Malatya’nın Bulgurlu Mahallesi’ndeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Reşit Kazıcı ile ağabeyi Abdullah Kazıcı arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında Reşit Kazıcı, yanında getirdiği tabancayla ağabeyi Abdullah Kazıcı ve yeğeni Üsteğmen Aydın Kazıcı’ya ateş etti. Abdullah ve Aydın Kazıcı, kanlar içinde yığılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Reşit Kazıcı, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerin ardından tutuklanan Reşit Kazıcı cezaevine konuldu.

Üsteğmen Aydın Kazıcı, hastanede 4 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Genç subay için Malatya Şehir Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Törene, 2’inci Ordu İstihkam Alay Komutanı Albay Mehmet Bahtiyar, 2’inci Ordu Personel Başkanı Albay Sinan İçöz, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök gibi askeri erkan ve Kazıcı ailesi katıldı. Kazıcı’nın anne ve kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekerken, hamile eşi ise gözyaşları içindeydi. Aydın Kazıcı’nın cenazesi babası Abdullah Kazıcı’nın yanına defnedildi.

Yaşanan bu acı olay, Malatya’da derin üzüntü yarattı. Konuyla ilgili polis soruşturması devam ederken, Kazıcı ailesinin ve yakınlarının büyük bir hüzün içinde oldukları gözlendi. Törene katılanların duygusal anlar yaşadığı görülürken, olayın detayları ise detaylı bir şekilde incelenmeye devam ediyor. Akıllarda ise soru işaretleri ve üzüntü hakim. Olayın bir an önce aydınlatılması ve adaletin sağlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya’da düğünde vurulan Üsteğmen yaşamını yitirdi: Kardeş kavgası sonucu trajik ölüm

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!