G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,36
GR. ALTIN2.870,25
BTC2.119.710,93

Kurban Bayramı Tatilinde Bodrum’da Şehir Nüfusu 1 Milyonu Geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke genelinde 9 gün süren Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilcilerin kentlerine dönüşleri devam ediyor. Bodrum’da, 9 günlük bayram tatili süresince kente yaklaşık 250 bin araç giriş yaptı. Normalde 200 bin olan kentin nüfusu 1 milyona ulaştı. Otellerin doluluk oranı yüzde 95 seviyesine ulaşırken, plajlar tatilcilerle doldu taştı. Tatilciler, tatile sona yaklaşırken, trafik yoğunluğundan kaçınmak için ilçeden erken ayrılmaya başladı. Kent çıkışında ve Gümbet-Yokuşbaşı istikametinde yoğun araç kuyrukları oluştu.

Bu süreçte Bodrum’dan son 24 saat içinde 30 bin aracın ayrıldığı belirtildi. Jandarma ve polis ekipleri trafik akışını düzenlemek için kavşaklarda çalışmalarına devam ediyor. Trakya’da tatillerini geçiren bazı tatilciler de evlerine dönüş yolunda. Tekirdağ’dan İstanbul yönüne özellikle Corlu kavşağı ve Marmaraereğlisi ilçesinde araç yoğunluğu yaşanmaya başladı. Polis ve jandarma ekipleri kavşaklarda önlemler alarak trafik akışını sağlıyor.

Karabük’te ise Kemikli Rampaları’nda İstanbul istikametine trafik yoğunluğu yaşanıyor. Tatilcilerin memleketlerine dönüş çilesi başlarken, polis ekipleri yoğunluğu kontrol altında tutmak için çalışıyor. İstanbul’a dönüş trafiğinin Pazar günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. İstanbul’da ise polis helikopteri, dönüş yolculuğundaki sürücüleri havadan denetliyor. Basın Ekspres yolu ve Mahmutbey gişelerinde trafik denetimleri devam ediyor.

TEM otoyolundan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ve Çamlıca gişelere kadar yapılan denetimlerde trafiğin yoğun olduğu bölgeler belirlendi. Edirne ve Ankara istikametinden gelen araç trafiğinin İstanbul yönünde yoğun olduğu tespit edildi. Çamlıca gişelerinde ise araç trafiğinin kısmen yoğun olduğu gözlemlendi. Trafik ekipleri, kurallara uymayan sürücüleri tespit ederek gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurban Bayramı Tatilinde Bodrum’da Şehir Nüfusu 1 Milyonu Geçti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!