G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.774,07

Otogar Kavşağında TIR ve Otobüs Çarpıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otogar Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında, Bekir Kaya’nın kullandığı tarım aleti taşıyan 07 R 4022 plakalı TIR ile İstanbul-Bodrum seferini yapan İbrahim B.’nin kullandığı 34 HRA 760 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otobüste maddi hasar oluştu ve yolcular otogara giderek seyahatlerine başka bir otobüsle devam etmek zorunda kaldılar. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza, Otogar Kavşağı’nda meydana geldi ve olay anında herhangi bir ciddi yaralanma olmadı. TIR ve otobüste maddi hasar meydana gelirken, şoförler yara almadan kurtuldu. Kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı ancak polis ekipleri şoförlerle ve görgü tanıklarıyla görüşmeler yaparak soruşturmayı sürdürüyor.

TIR şoförü Bekir Kaya ve otobüs şoförü İbrahim B. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın tüm detaylarıyla aydınlatılması amacıyla ekipler, olay yerinde ve araçlarda detaylı incelemelerde bulunuyor. Kaza sonrası trafikte zaman zaman aksamalar yaşanırken, polis ekipleri olayın trafiğe etkisini minimize etmek için önlemler aldı.

Otogar Kavşağı’nda sık sık benzer kazaların meydana geldiği belirtilirken, yetkililer sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması konusunda uyarılarda bulundu. Her iki araç sürücüsü de kaza sırasında emniyet kemeri takılı olduğu için ciddi yaralanmalardan kurtuldu. Polis ekipleri, kaza nedeninin belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütüyor ve olayın tüm detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otogar Kavşağında TIR ve Otobüs Çarpıştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!