G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.165.174,76

İstanbul Büyükçekmece’de 24 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece’nin Mimar Sinan Sahili’nde dün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde bir ceset bulundu. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, ceset halıya sarılı dambılla bağlanmıştı ve yapılan incelemeler sonucunda 24 yaşındaki Sedef Güler’e ait olduğu belirlendi. Genç kızın öldürüldüğü şüphesi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve ailesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yapılan incelemede, Sedef Güler’in anne ve babasının boşandığı, genç kızın son zamanlarda annesiyle Avcılar’da kaldığı ve ailesinin 4 gündür kendisinden haber alamadığı tespit edildi. Ailesi, genç kızın kayıp olduğuna dair bir başvuru yapmıştı. Sedef Güler’in halıya sarılı dambılla denize atıldığı belirtildi ve kardeşinin sosyal medya hesabından yaptığı kayıp ilanı da dikkat çekti.

Cinayet ekipleri, genç kızın en son kiminle görüştüğünü belirlemek için soruşturmayı derinleştirdi. Olayın çözülmesinin yakın olduğu ifade edilirken, İstanbul Büyükçekmece’de bulunan Sedef Güler’in 4 gündür kayıp olması cinayetin vahametini arttırdı. Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Öte yandan annenin, önceki akşam Avcılar Emniyetine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin ardından İstanbul’da genç kız kayıplarının artması endişelere neden oldu. Sedef Güler’in ölümü ile ilgili detaylar merak edilirken, ailenin yaşadığı acı da yürekleri dağladı. Cinayetin aydınlatılması için soruşturmanın hızla devam ettiği belirtildi. Ailesinin yaşadığı endişe ve korkunun yanı sıra, olayın çözüme kavuşturulmasının da önemli olduğu vurgulandı. Henüz tüm detayların tam olarak aydınlatılamadığı olayla ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Büyükçekmece’de 24 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!