G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.552,25

Jose Mourinho Kadıköy’de Taraftarları Coşturdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı ve ünlü teknik direktör Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda resmi imzayı attı. Törende 45 bin taraftarın önünde yer alan Mourinho ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarları selamladılar. Koç, Mourinho’nun dünyanın en iyi beş teknik direktöründen biri olduğunu belirtirken, Mourinho ise futbolun kendileri için bir tutku olduğunu ve Fenerbahçe’de bu tutkuyu yaşayacağını ifade etti.

Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin gelecek sezonki teknik direktörü olacak. Özel uçakla İstanbul’a gelen Mourinho’ya Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco ve Acun Ilıcalı eşlik etti. Mourinho, İstanbul’a varışının ardından “Yeni evim” notuyla bir paylaşım yaptı ve özel helikopterle oteline geçti. Daha sonra boğaz turu yaparak Şükrü Saraçoğlu Stadı’na gitti ve 45 bin taraftar önünde resmi imzayı attı.

Ali Koç, törende yaptığı konuşmada Mourinho’yu Fenerbahçe’nin geleceği için tercih ettiğini ve dünyanın en iyi beş teknik direktöründen biri olduğunu vurguladı. Mourinho ise taraftarlara teşekkür ederek, Fenerbahçe formasını giymenin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. Mourinho, Türk futbolunu geliştirmekten öte Fenerbahçe’nin önemli olduğunu ve taraftarların hayallerinin artık onun hayalleri olduğunu ifade etti.

Jose Mourinho’nun imza töreni ve kadrajdan diğer fotoğraflar da etkileyiciydi. Mourinho’nun Fenerbahçe ile imzalaması, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı ve gelecek sezon için umutları artırdı. Mourinho’nun Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 45 bin taraftar önünde attığı imza, Fenerbahçe camiasında büyük bir heyecan yarattı ve yeni sezona dair umutları artırdı. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile birlikte başarılı olacağına dair beklentiler yüksek ve heyecan dorukta.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jose Mourinho Kadıköy’de Taraftarları Coşturdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!