G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,54
CNY4,85
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST9.055,41
Petrol78,92
GR. ALTIN2.913,37
BTC2.075.173,96

Sosyal medyada Gündemi Sarsan Olay! Öfkeli Veli Okulda Dehşet Saçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda yaşanan olay, bir velinin öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için okula gelmesiyle başladı. Ders sırasında sınıfa girmeye çalışan veli, öğrencilere ve öğretmene korku dolu anlar yaşattı. Öfkeli veli, diğer öğretmenler ve okul çalışanları tarafından sınıftan güçlükle çıkarıldı ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Aynı okulda geçtiğimiz sene yaşanan benzer bir olay da hatırlanıyor. Öğretmen, öğrencinin öğle arasında okula geç geldiğini annesine bildirdi, bu durum üzerine tartışma yaşandı ve okula gelen öğrencinin babası ve abisi iki öğretmene saldırmıştı.

Kocaeli Valiliği, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Darıca ilçesindeki Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda meydana gelen kasten yaralama olayıyla ilgili yapılan incelemeler sonucunda, 27 Mayıs 2024 tarihinde iki öğrenci arasında yaşanan kavga sonrası veli M.A.’nın okula gelerek öğretmen B.L. ile tartıştığı ve arbede yaşandığı belirtildi. Olayı gerçekleştiren M.A., S.A. ve İ.A. isimli şahısların güvenlik güçleri tarafından yakalandığı ve tahkikata başlandığı açıklandı. Valilik, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır toleransla mücadelede kararlı olduklarını belirtirken, öğretmenlere ve Milli Eğitim Camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan bu tür olayların okul topluluğunu ve eğitim ortamını olumsuz etkilediği vurgulanırken, öğrenci velilerinin sorunları çözmek adına sağduyulu davranmaları ve şiddete başvurmamaları gerektiği önemle belirtiliyor. Olayın detayları ve arka planıyla ilgili çalışmalar devam ederken, okul idaresi ve ilgili kurumlar konunun çözümü için gerekli adımları atmaya devam edecek. Eğitim camiası, bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması noktasında daha dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal medyada Gündemi Sarsan Olay! Öfkeli Veli Okulda Dehşet Saçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!