G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’da Buluştu: Mesir Macunu ve Güç Veren Hediye!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da bulunan ek hizmet binasında bir araya gelerek Mart 2019 seçimlerinin ardından gerçekleştirdikleri görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundular. Özel’in yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik toplantıya katıldı. Görüşme sırasında Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel’e bir tablo hediye ederken, Özel de Manisa’dan getirdiği mesir macununu İmamoğlu’na hediye etti. Ziyaretin ardından Özel, İBB ziyaret defterini imzalayarak Saraçhane’de yapılacak miting için İBB binasından ayrıldı.

Özgür Özel, konuşmasına, Ekrem İmamoğlu ve ekibini 31 Mart seçimlerindeki başarılarından dolayı tebrik ederek başladı. İstanbul’da beş yılda İmamoğlu ve ekibinin gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetlerinin, Türkiye’nin geneline yayılma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Özel, CHP’nin hizmet anlayışının tüm Türkiye’ye yayılması ve eşgüdüm içinde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Gelecek seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı hedeflemesi gerektiğini ve bu amaç doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

İBB Başkanı İmamoğlu ise, ziyaretler için Özel’e teşekkür ederek yaklaşık 90 bin çalışanı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesini temsilen hoş geldiniz dedi. İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun gündemine rağmen, 16 milyon İstanbulluya kaliteli hizmet sunma çabası içerisinde olduklarını ifade etti. Hizmetlerinin daha yenilikçi ve değerli olabilmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, milletin yüklediği sorumlulukları derinden hissettiklerini aktardı.

Özel, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanına da hediye verdikleri Manisa Mesir macununu anlattığı bir konuşma yaptı. Tarihimizdeki cesur ve bilime önem veren kahramanları hatırlamanın önemine vurgu yaptı ve Osmanlı dönemindeki inovasyon örneklerini paylaştı. İmamoğlu ise, gelecek seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünün önemine dikkat çekti ve çalışmaların bu hedef doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti. Her iki lider de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’da Buluştu: Mesir Macunu ve Güç Veren Hediye!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!