G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan 3 Çete Operasyonu: 60 Gözaltı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son günlerde gerçekleştirilen operasyon haberlerini sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi. Yerlikaya, Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarıyla ilgili detayları paylaşırken toplamda 60 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Mahzen-42 operasyonunda İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlarda, Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un liderliğindeki 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda Numan Karakoç’un da içinde bulunduğu suç örgütü üyesi 33 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama gibi suçlar işlendiği tespit edildi. Operasyonlarda 7 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yerlikaya, operasyonların devam edeceğini ve organize suç örgütlerine asla göz açtırmayacaklarını vurguladı. Ayrıca, polis teşkilatını tebrik ederek operasyonlara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Mahzen-43 operasyonunda ise Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda, Uğur Özgen’in liderliğinde faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi 27 kişi yakalandı. Çetelere ve suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele verdiklerini söyleyen Yerlikaya, operasyonların huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Operasyonlarda rüşvet, yağma ve kanuna muhalefet gibi suçlar işlendiği tespit edilirken, 3 ruhsatsız tabanca ve fişek ele geçirildi.

Sonuç olarak, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya liderliğinde gerçekleştirilen Mahzen-42 ve Mahzen-43 operasyonlarıyla organize suç örgütlerine büyük darbe vuruldu. Operasyonlarda başarılı bir şekilde çok sayıda suçlu yakalanırken, toplumun huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Polis teşkilatı da operasyonlarda gösterdikleri başarılı performans nedeniyle tebrik edildi ve milletin dua ve desteğinin her zaman yanlarında olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan 3 Çete Operasyonu: 60 Gözaltı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!