G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,59
CNY4,88
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.184,13
Petrol78,33
GR. ALTIN2.912,56
BTC2.181.661,40

Yunanistan’daki Soydaşlarımızla Buluşma Heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunanistan’da yaşayan soydaşlarımızla buluştu. TDBB olarak farklı bölgelerdeki Türk soydaşlarla bir araya gelmenin ve onların yanında olmanın önemine vurgu yapan Başkan Altay, Türk dünyasının birlik ve beraberliğini güçlendirmenin bu tür etkileşimlerle mümkün olduğunu belirtti.

Başkan Altay, yapılan görüşmelerin olumlu ve mutluluk verici olduğunu dile getirerek, Yunanistan ziyaretlerinin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Yunanistan DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ve İskeçe Türk Birliği’ne yapılan ziyaretlerin çok güzel bir atmosferde gerçekleştiğini belirtti. Ardından İskeçe Çınar Camii’nde soydaşlarla Cuma namazında bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Altay, kendilerini en iyi şekilde misafir eden ve ağırlayan kardeşlerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretler sırasında Türk dünyasının birlik ve beraberliğine vurgu yapılarak, karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi ve dayanışmanın artırılması önem taşıdı. Başkan Altay, Türk dünyasının ortak tarih ve kültür değerlerinin paylaşıldığı bu buluşmaların çok kıymetli olduğunu belirtti. Soydaşlarımızla yapılan etkileşimlerin Türk dünyasının birlik ve beraberliğini daha da güçlendireceğine inandıklarını dile getirdi.

Yunanistan ziyareti sırasında yapılan görüşmeler ve iş birlikleri, Türk dünyasının geleceği açısından büyük önem taşıyor. Soydaşlarımızın yaşadığı bölgelerdeki sorunların çözümü ve dayanışmanın artırılması için yapılan bu tür ziyaretler, Türk dünyasının birlik ve beraberliğine katkı sağlıyor. Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bu tür etkinliklerle Türk dünyasının ortak paydasında buluşmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yunanistan’daki Soydaşlarımızla Buluşma Heyecanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!