G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Veli Okulu Bastı, Müdüre Şiddet Etiketi: Kamera Kayıtları İstenince Sinirden Deliye Döndü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde özel bir okulda meydana gelen müdür cinayeti Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, Maltepe’deki Zümrütevler İlkokulu’nda yaşanan öğretmene şiddet olayı da büyük yankı uyandırdı. Bir baba, okuldan geç dönen kızı için okula giderek kamera kayıtlarını istedi ancak talebi reddedilince öfkesine hakim olamayarak patladı.

Olayda öfkeli baba, okul personeline küfürler savurarak tehditlerde bulundu. Tansiyonun yükselmesiyle birlikte müdür ve yardımcısı odalarına kapanınca veli daha da sinirlendi ve kapıyı tekmelemeye başladı. Durumu gören diğer öğretmenler araya girmeye çalıştı ancak velinin saldırgan tavırları engellenemedi.

Veli, eline aldığı sandalye ile müdürün kapısını kırmaya çalışırken, okul güvenlik görevlisi ve bir kadın müdahale etmeye çalıştı. Ancak veli sakinleşmeyerek olayı büyütmeye devam etti. Bu esnada olaydan habersiz olan kızı ise evde güvende olmasına rağmen babasının davranışlarından endişe duyuyordu.

Polis ekipleri olay yerine gelerek tarafları ayırırken, her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Okulun önüne polis ekipleri yerleştirildi ve durumun kontrol altına alınması için çalışmalar sürdü. Veli, olayın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu olayın ardından eğitim camiasında artan şiddet olaylarına dair endişeler bir kez daha gündeme geldi. Velilerin, öğretmenlere karşı şiddet ve saldırgan tavırlarının önüne geçebilmek için alınması gereken önlemler tekrar ele alınmaya başlandı. Gözler, benzer olayların yaşanmaması ve eğitim ortamının güvenliğinin sağlanması için atılacak adımlara çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veli Okulu Bastı, Müdüre Şiddet Etiketi: Kamera Kayıtları İstenince Sinirden Deliye Döndü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!