G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

İnegöl’de Motosiklet-Otomobil Çarpıştı: Yaralılar Hastanede

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen kaza, Çavdar Sokak ile Karagölet Caddesi’nin kesiştiği kavşakta gerçekleşti. Kaza, Karagölet Caddesi’nde seyir halinde olan Yasin A. tarafından kullanılan 16 BGR 327 plakalı motosiklet ile Elif Yağmur A. yönetimindeki 10 ADD 249 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralanarak düştü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Mahalle esnafı, bu noktada sık sık kaza oluştuğunu belirterek, önlem alınmasını talep etti. Polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı ve soruşturma devam etmekte.

Olayın detaylarına dair bilgiler İhlas Haber Ajansı tarafından paylaşıldı. Esnafın talepleri ve kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme devam ediyor. Güvenlik kamerası görüntüleri ise olayın nasıl geliştiği hakkında net bilgiler sunmaktadır. Yaralının sağlık durumu hakkında ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Çavdar Sokak ile Karagölet Caddesi’nin kesiştiği noktada yaşanan kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüş yapılması, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir. Kazanın detayları ve nedenleri ise polis ekipleri tarafından titizlikle incelenmektedir. Kesin sonuçlar ve raporlar, soruşturmanın tamamlanmasının ardından paylaşılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Motosiklet-Otomobil Çarpıştı: Yaralılar Hastanede

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!