G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

4 yaşındaki Sultan’ın Boğazı Kesilerek Öldürülmesi Kırılan Ailelerin Acıları Ortaya Çıkardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın detaylarına göre, 23 Nisan tarihinde Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Elmalar Mahallesi’nde 4 yaşındaki Sultan isimli küçük kız, anne ve babasının evde olmadığı bir sırada kayboldu. Aile Sultan’ın kaybolduğunu fark edince çevrede arama çalışmalarına başladı. Jandarma ekipleri de kayıp ihbarı üzerine bölgeye sevk edilerek mahalle sakinleriyle birlikte küçük Sultan’ı aramaya başladı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda, Sultan’ın boğazı kesilmiş bir şekilde evlerinin yanındaki samanlıkta öldürülmüş olduğu ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada, ayakkabı ve yerdeki kan izleri üzerinden zanlının Sultan’ın 14 yaşındaki amcasının oğlu A.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan A.A., suçunu itiraf etti ve jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bugün olayın yaşandığı ev ve köyde sessizlik hüküm sürerken, Sultan’ın mezarının üzerine bayram şekeri bırakıldığı görüldü. Küçük Sultan’ın ninesi Sultan Akgül ve dedesi ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. A.A.’nın anne ve babasının ayrı olduğu ve öldürdüğü kuzeniyle birlikte dedesinin evinde yaşadığı bilgisi de ortaya çıktı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
4 yaşındaki Sultan’ın Boğazı Kesilerek Öldürülmesi Kırılan Ailelerin Acıları Ortaya Çıkardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!