G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

MURAT KURUM VE EKREM İMAMOĞLU ARASINDAKİ REKABETTE SON DURUM NE?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Belediye Başkanlığı için yapılan son ankette Murat Kurum önde çıktı. Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum, ORC araştırma tarafından yapılan ankette oyların %37.7’sini alarak birinci sıraya yerleşti. Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ise %36.5 oranında oy alarak ikinci sırada kendine yer buldu. Ankette kararsızların oluşturduğu çoğunluk 3. sırayı aldı. ORC Araştırma anketine göre kararsızlar %7.1 oranında oy aldı. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu’nu DEM Parti’nin adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni izledi. DEM Parti adaylarının oy oranı ise %6.8 oldu.

Anketteki sonuçlarda siyasette büyük bir dengesizlik ortaya çıktı. Ümit Özdağ’ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi’nin İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu %3.7 oranında oy alırken, Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti’nin adayı Buğra Kavuncu %3.6 oranında oy aldı. Yeniden Refah Partisi’nin adayı Mehmet Altınöz ise %2.9 oranında kaldı. Bu sonuçlar, Zafer Partisi’nin İYİ Parti’yi geride bıraktığını gösterdi.

Bu sonuçlara göre seçim yarışı oldukça sıkı geçecek gibi görünüyor. Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı ve her iki adayın da seçmenlerin büyük ilgisini çektiği anlaşılıyor. Ancak son karar seçmenin olacak gibi duruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MURAT KURUM VE EKREM İMAMOĞLU ARASINDAKİ REKABETTE SON DURUM NE?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!