G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

İnatçı sürücülerin çarpışmasıyla bariyerleri sıkıştırdığı ilginç kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 16 Kasım 2021 tarihinde Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Saat 14.00 sıralarında gerçekleşen olayda, seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5’ten aynı anda yan yola girmeye çalıştı. Fakat sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç bariyerlere sıkıştı. Olay, yoldan geçen diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Sürücüler kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıkarken, araçlarda hasar oluştuğu belirlendi.

Kazanın ilginç anlarına tanıklık eden diğer sürücülerin çektiği görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğini net bir şekilde ortaya koydu. İki sürücünün bariyerler arasında kalan araçlarından çıkmaya çalıştıkları anlar, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Her iki aracın da hasar aldığı belirtilirken, kaza sonrasında sürücüler arasında herhangi bir fiziksel yaralanma yaşanmadığı açıklandı.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza anının görüntülerinin incelendiği ve sürücülerin ifadelerine başvurulduğu belirtildi. Trafik ekipleri, benzer kazaların önüne geçebilmek için sürücülere daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Olay yerine gelen çekici ile araçların bariyerlerden çıkarılması sağlandı. Trafik akışı bir süre aksasa da, ekiplerin hızlı müdahalesi ile yol tekrar normale döndü. Kazanın ardından Bahçelievler’in yan yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Sürücülerin dikkatsizlikleri neticesinde meydana gelen bu kaza, trafiği aksattı ve olası daha büyük zararları önlemek adına sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnatçı sürücülerin çarpışmasıyla bariyerleri sıkıştırdığı ilginç kaza!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!