G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bayram Tatili Boyunca Düzensiz Göçle Mücadelede Kararlılıkla Devam Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Düzensiz Göçle Mücadelemize, Bayram Tatili Boyunca Kesintisiz ve Kararlılıkla Devam Ettik” dedi. Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleri ve Düzensiz Göçmenlere yönelik, Mobil Göç Noktası Araçlarıyla gerçekleştirilen “KALKAN-20” Denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Bakan Yerlikaya, aziz milletin bilmesini isterim ki; düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığını önlemek için ülkenin her bölgesinde kararlılıkla sürdürülen operasyonların aralıksız devam edeceğini belirtti. Ülkeyi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan göçmen kaçakçılarına fırsat verilmeyeceğini vurguladı.

Ramazan Bayramı tatili boyunca (6-14 Nisan 2024 tarihleri arasında) Valilikler ve Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda, Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik tarafından 30 büyükşehirde 162 Mobil Göç Noktası Araçlarıyla gerçekleştirilen denetimlerde; 40.892 yabancının kimlik bilgilerine bakıldı ve 2.101 düzensiz göçmen tespit edildi.

Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edilerek sınır dışı işlemlerine başlandı. Bakan Yerlikaya, valilikler, Göç İdaresi Başkanlığı, Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerini tebrik ederek, Allah’a dua etti.

Ali Yerlikaya isimli İçişleri Bakanı tarafından paylaşılan bir tweette, düzensiz göçle mücadele konusundaki kararlılık ve kesintisiz devam vurgusu yapıldı. Tweet, 17 Nisan 2024 tarihinde paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bayram Tatili Boyunca Düzensiz Göçle Mücadelede Kararlılıkla Devam Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!