G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal’ın Ölümü Şok Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal, bu sabah amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybetti. Köksal’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Hasandere Köyü Mezarlığı’nda defnedilecek.

MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan yaptığı açıklamada, “Partimiz Söğüt İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Köksal’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Köksal’ın köyünde muhtarlık seçiminde kazanan ve mazbatasını alacak olan ismin ise henüz açıklanmadığı belirtildi. Ölüm haberi, köy halkı ve muhtar adayı üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Özkan Köksal, MHP’nin Söğüt İlçe Teşkilatında önemli bir görevi üstlenmiş, partiye uzun yıllar boyunca hizmet etmiş bir isimdi. Yakın çevresi ve parti mensupları tarafından sevilen ve takdir edilen bir kişiliğe sahipti.

Cenaze törenine, Söğüt ve çevresinden çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. Özkan Köksal’ın vefatı, ilçe siyaseti ve köy hayatında derin bir üzüntü yarattı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Özkan Köksal’ın ardında bıraktığı boşluğun nasıl doldurulacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Parti mensupları ve sevenleri, Köksal’ın anısını yaşatmak ve mirasını devam ettirmek adına çalışmalar yapmayı planlıyor.

Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal’ın vefatı, ilçedeki siyasi ve sosyal yaşamı derinden etkileyecek gibi görünüyor. Köksal’ın ölümü, yakın zamanda yapılacak olan yerel seçimler öncesinde de büyük bir üzüntüyle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal’ın Ölümü Şok Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!