G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,96
CNY4,87
GBP45,59
EURO/USD1,11
BIST9.562,73
Petrol71,47
GR. ALTIN2.915,68
BTC2.184.435,36

İzmir’in efsane eşi Mine Piriştina kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de geçmişte Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Piriştina’nın eşi olan ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın annesi olarak tanınan Mine Piriştina, uzun bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. İki çocuk annesi ve üç torun sahibi olan Mine Piriştina, yaşamını yitirdi. Cenazesinin yarın öğle namazının ardından Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılacağı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Mine Piriştina’nın vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Tugay, Ahmet Piriştina’nın eşi olan ve birçok iyilikte bulunan Mine Piriştina’ya Allah’tan rahmet dileyerek ailesine ve sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Mine Piriştina’nın yaşamını yitirmesi, İzmir’de sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Uzun yıllar boyunca kanserle mücadele eden Piriştina, toplumda sevgi ve saygı ile anılacak bir isimdi. Hayatını kaybeden Piriştina’nın ardından yakınları, dostları ve İzmir halkı başsağlığı mesajları ile bir araya geldi.

Alsancak Hocazade Camii’nde gerçekleştirilecek olan cenaze törenine, İzmir’de birçok siyasi ismin ve yerel yöneticinin katılması bekleniyor. Mine Piriştina, İzmir’in sevilen ve saygı duyulan simalarından biri olarak anılmaya devam edecek. Cenaze töreni sırasında Piriştina’nın hayatı ve yaptığı hizmetler anılarla yâd edilecek.

Mine Piriştina’nın vefatı, İzmir’in siyasi ve toplumsal camiasında derin bir üzüntü yarattı. Ahmet Piriştina’nın eşi olarak tanınan ve kendi hayatı boyunca birçok insana yardım eli uzatan Piriştina, İzmir’de sevgi ve saygıyla anılacak bir isim olarak kalacak. Piriştina’nın vefatı, İzmir ve Türkiye genelinde birçok kişi tarafından duyuldu ve üzüntüyle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’in efsane eşi Mine Piriştina kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!