G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

WhatsApp Beta Kullanıcıları İçin Yeni Özellik: Çevrimiçi Kullanıcı Listesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp’ın “2.24.9.14” kodlu Android beta sürümünde yeni bir özellik ortaya çıktı. Bu özellik, çevrimiçi olan kullanıcıların bir listesini gösteriyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Bu yeni özellik, “2.24.9.14” kodlu Android beta sürümünde ortaya çıktı ve kullanıcıların yakın zamanda çevrimiçi olan kişilerin listesini görmesine olanak tanıyor. Kullanıcılar uygulamada kişiler menüsüne girdiklerinde bu listedeki kişileri görebiliyorlar. Eğer bir kişi WhatsApp’ta aktifse, o kişi listenin en üstünde yer alıyor. Böylece kullanıcılar, kişilerin son görülme zamanını kontrol etmek zorunda kalmıyorlar.

WhatsApp’ın bu özelliği kullanıcıları aktif olan kişilerle daha kolay bir şekilde iletişime geçmeye teşvik etmek üzere geliştirdiği düşünülüyor. Bu sayede uygulama etkileşimini artırmayı hedefliyorlar. Özellik şu anda sadece Android için beta sürümünde bulunuyor ve henüz tüm kullanıcılara sunulmadı. Google Play Store’dan indirilen en son WhatsApp beta sürümünü kullanan beta test kullanıcılarına bu özellik sunuldu. Kullanıcılar bu özelliği deneyerek, çevrimiçi olan kişilerle daha hızlı ve kolay bir şekilde iletişime geçebiliyorlar.

Bu yeni özellik, WhatsApp’ın kullanıcı deneyimini geliştirmek için yaptığı bir dizi güncellemeden sadece bir tanesi. Uygulama her zaman kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu tür özellikler sayesinde kullanıcılar, uygulamayı daha kolay ve verimli bir şekilde kullanabiliyorlar. Çevrimiçi olan kişilerin listesi gibi pratik özellikler, kullanıcıların uygulamayı daha etkili bir şekilde kullanmalarını sağlıyor.

Bu özellikle birlikte, WhatsApp kullanıcıları artık çevrimiçi olan kişilere daha hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Uygulamanın devamlı olarak geliştirilmesi ve yeni özellikler eklenmesi, kullanıcıların uygulamayı tercih etmelerinde etkili bir rol oynuyor. WhatsApp’ın bu tür güncellemelerle kullanıcılarını memnun etmesi ve onların ihtiyaçlarına cevap vermesi, uygulamanın popülerliğini arttırıyor. Bu yeni özellikle birlikte, WhatsApp’ın kullanıcılar arasındaki iletişimi daha da kolaylaştırarak, uygulamayı daha etkili hale getirmeyi amaçladığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
WhatsApp Beta Kullanıcıları İçin Yeni Özellik: Çevrimiçi Kullanıcı Listesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!