G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,18
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.660,04
Petrol72,25
GR. ALTIN2.894,56
BTC2.186.155,11

Milli Görüş Hareketinin Kadim Dostlarından Vefa Ziyaretleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Görüş hareketinin önde gelen isimlerinden oluşan ‘Kadim Dostlar’ grubu üyeleri, Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da önemli ziyaretlerde bulundu. Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Zeytinburnu Merkez Efendi Kabristanı’nda ziyaret ve dua gerçekleştirdi. Daha sonra Refah Partisi eski Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu, Milli görüş hareketinin duayen isimlerinden Osman Yumakoğulları ve Babıali’nin renkli siması Gazeteci-yazar Şevket Eygi’nin mezarında da dualarda bulundu.

Kadim Dostlar grubu üyeleri, ziyaretlerine Süleymaniye Camii’nde devam etti. Burada Kanuni Sultan Süleyman ve ailesinin mezarını ziyaret ettikten sonra Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi’nin mezarına da dualar gönderdi.

Grup üyeleri, önemli isimlerin mezarlarına yaptıkları ziyaretlerde dualar okuyarak vefa gösterdiler. Eski başbakan Necmettin Erbakan’ın kabri başında buluşan Kadim Dostlar, dualarla hatıralarını yaşattılar. Refah Partisi eski Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu’nun mezarı da ziyaret edilerek dua edildi. Ardından Milli Görüş hareketinin önde gelen isimlerinden Osman Yumakoğulları’nın mezarına gidildi ve dualar gönderildi. Gazeteci-yazar Şevket Eygi’nin mezarı da Kadim Dostlar grubu üyelerinin ziyaret listesinde yer aldı.

Süleymaniye Camii’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde, tarihin önemli simalarının mezarlarına dualar gönderildi. Kanuni Sultan Süleyman ve ailesinin mezarı ziyaret edildikten sonra sıra Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi’nin mezarına da geldi. Kadim Dostlar grubu üyeleri, manevi değeri yüksek olan bu mekanlarda bir araya gelerek dualar okuyup vefa gösterdiler.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı ve geçmişteki hatıraların canlandığı gözlendi. Kadim Dostlar grubunun bu vefa ziyaretleri, milli değerlere olan saygılarını bir kez daha gösterdi. Tarih boyunca önemli hizmetlerde bulunmuş olan isimlerin mezarlarına yapılan dualar, manevi atmosferi yükselterek duygusal bir bağ oluşturdu. Bu vefa ziyaretleri, Milli Görüş hareketinin temsilcilerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olduklarını da gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Görüş Hareketinin Kadim Dostlarından Vefa Ziyaretleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!