G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,18
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.660,04
Petrol72,25
GR. ALTIN2.894,56
BTC2.186.155,11

AKP’li Eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Vatandaşlarıyla Alay Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı paylaşımlarla büyük tepki çeken eski Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde CHP’nin adayı Serkan Sak’a karşı 12 puan farkla yenilmişti. Yenilgisinin ardından vatandaşları hedef alan alaycı paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu X’teki hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan Yavaş, vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Yapmış olduğu son paylaşımda, bayram ziyaretinden dönen vatandaşların oluşturduğu trafikte çektiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Çekilin aç Türkler tatilden geliyor” ifadesini kullandı. Bu alaycı ve aşağılayıcı paylaşım, vatandaşlar arasında büyük tepkiye neden oldu. Yavaş, bir diğer paylaşımında ise Türkiye’de yaşayan Arap bir gazetecinin, “Yenilginin sebebi İslam eksikliğinde” sözlerini içeren videosunu paylaşarak, yenilgisini İslam eksikliğine bağladı.

Yapılan bu paylaşımların ardından Ekrem Yavaş sosyal medya üzerinden büyük tepki çekti. Vatandaşlar, Yavaş’ın alaycı ve aşağılayıcı tavırlarını kınayarak, tepkilerini dile getirdiler. Yavaş’ın eski belediye başkanı kimliğinden hala vazgeçmediği ve paylaşımlarında bu kimliği ön planda tuttuğu görülüyor.

Öte yandan, Ekrem Yavaş’ın bu tür provokatif paylaşımlarına karşı vatandaşlar arasında tepkiler yükselmeye devam ediyor. Son dönemlerde sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalı ve provokatif paylaşımların artması ise toplumda rahatsızlık yaratmaya devam ediyor. Yavaş’ın bu tür paylaşımlar yapmaya devam etmesi halinde, tepkilerin daha da artması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Eski Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Vatandaşlarıyla Alay Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!