G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Erzincan’da Trafik Kazası: Toplam 7 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’da meydana gelen trafik kazaları sonucunda toplamda 7 kişi yaralandı. İlk kaza, Erzincan – Erzurum kara yolu Sansa Deresi mevkiinde gerçekleşti. Ali Tikdağ’ın kullandığı 34 HV 1760 plakalı kamyonet, Erzincan’dan Tercan istikametine doğru seyir halinde ilerlerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak boş araziye uçtu. Kazada, Erzurum Hınıslı olan sürücü Ali Tikdağ ve ailesi Abdurrahman, Etike ve Günay Tikdağ yaralandı ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İkinci kaza ise Erzincan – Erzurum kara yolu Pülümür yol ayrımında meydana geldi. Otomobilin şarampole uçması sonucu aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılar, hayati tehlikeleri olmamakla birlikte Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazaların nedenleri henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Trafik kazalarına karışan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre her iki kazanın da sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmelerinden kaynaklandığı belirtildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza ile ilgili incelemelerine devam ederken, kazalarda yaralananların durumunun ise stabil olduğu öğrenildi. Trafik kazalarıyla ilgili olarak sürücülere daha dikkatli olmaları ve hız kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Son olarak, Erzincan’da meydana gelen trafik kazalarının ardından yaralanan 7 kişinin tedavilerinin devam ettiği ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaların yaşandığı bölgelerde de gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’da Trafik Kazası: Toplam 7 Kişi Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!