G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,45
GR. ALTIN2.921,60
BTC2.190.309,02

Cansu Ceren ve Zeynep Seren’in Güzellik Merkezi Macerası Mahkeme Kararıyla Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta bulunan bir güzellik merkezinde 6 seanslık lazer epilasyon işlemi yaptırmak isteyen kardeşler Cansu Ceren ve Zeynep Seren, 3. seans sonrasında vücutlarında yanıklar oluştuğunu fark ettiler. Cansu Ceren’in avukatlık yaptığı bilinirken, kardeşlerin şikayeti üzerine mahkeme süreci başladı. Mahkeme sonucunda işlemi gerçekleştiren H. G.’nin yetki belgesinin olmadığı ve işletme sahibi M. G.’nin bu durumdan haberdar olmasına rağmen işlem yapmaya devam ettiği ortaya çıktı. Ancak, mahkeme kararıyla her iki sanığın da beraat etmesine karar verildi.

Ülkemizin sevilen seslerinden İbrahim Tatlıses, 72 yaşında yeniden evlenme kararı aldı. Tatlıses, “Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!” sözleriyle evlilik haberini duyurdu. Bu haberin yanı sıra, ünlü sunucu Acun Ilıcalı hakkındaki sözleriyle de gündeme gelen Survivor yarışmacısı Adem Kılıççı, Ilıcalı’ya sitem etti. Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen bir geceye kızı Pelin Öztekin’in katılmadığı haberleri de magazin basınında yer aldı.

Mahkeme kararına göre, lazer epilasyon işlemi sırasında Yanıklara her türlü tedbir alınmasına rağmen Cansu Ceren ve Zeynep Seren’in maruz kaldığı şikayetlerin mahkeme tarafından değerlendirilmesi sonucunda, sanıkların beraat etmesi kararı verildi. Epilasyon işlemini gerçekleştiren H. G.’nin yetki belgesinin olmaması ve işletme sahibi M. G.’nin bu durumu bilmesine rağmen işlem yapmaya devam etmesi dava sürecinde önemli bir etken oldu.

Bu olaylarla birlikte, güzellik merkezlerinde yapılan işlemlerin de titizlikle seçilmesi ve denetlenmesi gerekliliği bir kez daha vurgulanmış oldu. Yanık gibi ciddi sonuçların ortaya çıkabileceği durumlarda, karar verme süreçlerinin dikkatli bir şekilde yürütülmesi ve işlem yaptırmadan önce detaylı araştırmalar yapılması önem taşıyor. Aksi takdirde, istenmeyen sonuçlarla karşılaşma riski her zaman mevcut olacaktır.

Sonuç olarak, kardeşlerin yaşadığı bu yanık olayı mahkeme tarafından incelendi ve sonuçta her iki sanığın da beraat etmesine karar verildi. Ancak, işlemlerin yapılacağı merkez ve uygulamayı gerçekleştirecek kişilerin titizlikle seçilmesi ve denetlenmesi önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Herkesin güvenliği ve sağlığı için bu tür durumlarla ilgili gerekli tedbirlerin alınması büyük bir önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cansu Ceren ve Zeynep Seren’in Güzellik Merkezi Macerası Mahkeme Kararıyla Şaşırttı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!