G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,93
GR. ALTIN2.915,04
BTC2.254.737,25

Gaza Fazla Basanlar! Otoyolda Zincirleme Kaza: Bir Aracın Üstüne Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşlar Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktılar ancak yoğunluk nedeniyle kazalar da meydana gelmeye başladı. Hendek ilçesinde, Kalayık mevkiinde Ankara istikametine seyir halinde olan 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında oluşan manzara ise görenleri şaşırttı. Çünkü kazaya karışan araçlardan biri, diğer bir otomobilin üzerine çıkmıştı. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşarak yaralılara müdahalede bulundu ve ardından hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekipleri ise kazaya karışan araçları ayırmak için çalışmalarına başladı.

Kaza sebebiyle oluşan trafik yoğunluğu, kazaya karışan araçların kaldırılması ile normale döndü. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Öte yandan, zincirleme kazada bir cipin arkadan çarpması sonucu 57 HA 178 plakalı Tofaş Kartal marka otomobilin, cipin üzerine çıkması da olayın ilginç yanlarından biri olarak dikkat çekti.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yollarda artan yoğunluğun sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunulurken, bu tür zincirleme kazaların önüne geçebilmek adına sürücülerin daha dikkatli ve sağduyulu olmaları önem taşıyor. Trafik kurallarına uymak, hız sınırlarına riayet etmek ve mesafe korumak, benzer kazaların yaşanmasını engelleyebilir. Herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesi dileğiyle, tüm sürücülere kazasız belasız bir yolculuk geçirmeleri temennisi ile Ramazan Bayramı tatili yolculuklarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaza Fazla Basanlar! Otoyolda Zincirleme Kaza: Bir Aracın Üstüne Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!