G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,93
GR. ALTIN2.915,04
BTC2.254.737,25

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memurunun Kalp Krizi Sonucu Kaybı Törenle Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Oğuz Kıraç, evinde gece saatlerinde kalp krizi geçirdi ve hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 çocuk babası olan Kıraç’ın ölümü, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı.

Kıraç için görev yaptığı İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi. Kilis Valisi Tahir Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Coşkun ve Kıraç’ın yakınları ile meslektaşlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Törende, Kıraç’ın öz geçmişi okundu ve Türk bayrağına sarılı tabutu dualar eşliğinde memleketi olan Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine gönderilmek üzere hazırlandı. İl Müftüsü Alettin Bozkurt’un yaptığı dua sonrasında Kıraç’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

Oğuz Kıraç’ın ani ve beklenmedik ölümü, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü personelini derin üzüntüye boğarken, meslektaşları ve yakın çevresi tarafından güvenilir, çalışkan ve saygın bir memur olarak tanımlandı. Kıraç’ın ailesi ve sevenleri, acı haber üzerine büyük bir şok yaşarken, sosyal medyada da Kıraç’ın anısına birçok başsağlığı mesajı paylaşıldı.

Kıraç’ın ani vefatı, Kilis ilinde büyük bir üzüntüye neden olurken, meslektaşları ve dostları tarafından da büyük bir kayıp olarak değerlendirildi. Oğuz Kıraç’ın vefatı, Kilis halkını derinden sarstı ve acı bir hüzne sebep oldu.

Ölüm haberi üzerine, yakın arkadaşları ve mesai arkadaşları, Kıraç’ın ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerini ilettiler. Kıraç’ın adı, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü’nde çalışanlar için her zaman saygı ve özlemle anılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memurunun Kalp Krizi Sonucu Kaybı Törenle Uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!