G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Şampiyonluk Yarışında Son Durum! Euro Club Index Tahminlerine Göre Sürpriz İsimler Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 2023/24 sezonu, son 8 haftasına girdi. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı hızla devam ederken futbol veri sitesi Euro Club Index, sezon sonu puanları için yaptığı tahmini güncelledi. Vermiş olduğu bilgilere göre, ligi son sırada tamamlayacak takımın 17 puanla İstanbulspor olacağı öngörülüyor. Fatih Karagümrük’ün ise kalan haftalarda 8 puan toplayarak 38 puanla ligi 19. sırada tamamlayacağı tahmin ediliyor. Pendikspor, İbrahim Üzülmez’in başına getirilmesine rağmen 38 puanla küme düşen üçüncü takım olabilir. Süper Lig’den düşecek son takımın ise 4 puanla Gaziantep FK olacağı belirtilirken, Konyaspor’un averajla ligde kalacağı tahmin ediliyor.

Şampiyonluk yolunda ise Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda ilk 4 sıra şu şekilde olabilir; Galatasaray ilk sırada 101 puanla, Fenerbahçe ise 99 puanla ikinci sırada yer alabilir. Trabzonspor 65 puanla üçüncü, Beşiktaş ise 60 puanla dördüncü sırada olabilir. Euro Club Index’in verilerine dayanarak yapılan tahminlere göre Galatasaray’ın şampiyonluk ipini göğüsleyeceği öngörülüyor.

Sonuç olarak, Süper Lig’in heyecan dolu 2023/24 sezonunun son 8 haftasına girilirken, şampiyonluk yarışı da doruğa çıkmış durumda. Euro Club Index’in yaptığı tahminlere göre, şampiyonluk için en güçlü aday Galatasaray gibi görünse de Fenerbahçe’nin de hala iddialı olduğu belirtiliyor. Ayrıca küme düşme hattında da heyecan devam ederken, İstanbulspor, Fatih Karagümrük ve Pendikspor’un küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya oldukları vurgulanıyor. Futbolseverler için geriye kalan haftaların oldukça ilginç ve önemli olacağı kesin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Şampiyonluk Yarışında Son Durum! Euro Club Index Tahminlerine Göre Sürpriz İsimler Var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!