G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Adana’dan Manisa’ya Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 100 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyon, Adana’dan Manisa’ya silah kaçakçılığı ihbarı üzerine gerçekleştirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli otomobillerin geçiş güzergahı üzerinde güvenlik kontrolleri yaptı. Bir otomobil ve TIR durduruldu.

Araçlarda yapılan aramada 100 adet ruhsatsız tabanca ve 100 adet şarjör ele geçirildi. Şüpheli şahısların ifadeleri doğrultusunda TIR’ın kargolarını teslim alan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda A.P. (23) ve S.C.S. (18) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların adli süreçleri devam ederken, mahkeme tarafından tutuklanmalarına karar verildi. Operasyonda elde edilen ruhsatsız silahların piyasaya sürülmesinin engellenmesi için titizlikle çalışmalar sürdürülüyor. Polis ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında geniş kapsamlı operasyonları devam ettireceğini açıkladı. Bu tür suç örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele edilmesi ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara aralıksız devam edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’dan Manisa’ya Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 100 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!