G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

Urfa’da AKP ile YRP Arasındaki Yarışı Anket Sonuçları Belirledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anket sonuçları, Urfa’daki yerel seçim yarışının AKP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceğini ortaya koyuyor. Yapılan araştırmaya göre, 16-21 Mart tarihleri arasında Asal Araştırma Şirketi tarafından 1500 kişiyle gerçekleştirilen ankete göre, AKP adayı Zeynel Abidin Beyazgül yüzde 36,6 oy oranıyla önde görünüyor. Yeniden Refah Partisi adayı eski AKP Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise yüzde 32,0 oy oranıyla ikinci sırada yer alıyor. DEM Parti Urfa eş başkan adayları Gülşen Özer ve Celalettin Erkmen ise yüzde 22,6 oy oranına sahip. Diğer adaylar ise yüzde 8,8 oy oranını elde etmiş durumda.

Yeniden Refah Partisi’nin Urfa’da kazanma şansı, eski AKP Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ı aday göstermesiyle bir hayli arttı. Urfa’da yapılan seçim anketine göre, yarışın AKP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği net şekilde belli oluyor. Ancak DEM Parti’nin aldığı oy oranı da dikkat çekici bir seviyede.

Seçimlere sayılı günler kala, Urfa’da seçim heyecanı dorukta. 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala, anket şirketleri kısa süre içerisinde sonuçlarını paylaşmaya devam edecek. Şanlıurfa’da yapılacak seçimlerde, vatandaşların tercihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Şehirdeki siyasi partiler de son güç birliği için çalışmalarını sürdürüyor.

Urfa’da yapılacak yerel seçimler öncesinde, siyasi partilerin adayları arasında yaşanan rekabetin yanı sıra, anket sonuçları da büyük bir önem arz ediyor. Urfa’nın tanınmış isimlerinden Mehmet Kasım Gülpınar’ın aday gösterilmesi, Yeniden Refah Partisi’nin şansını artırdığı gözlemleniyor. Ancak, AKP’nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün hala önde olması, seçim yarışının kızışacağını gösteriyor. DEM Parti’nin aldığı oy oranı da dikkat çekici bir faktör olarak değerlendiriliyor. Seçim sonuçlarının merakla beklenmeye devam ettiği Urfa’da, vatandaşlar ve siyasi partiler, son ana kadar çalışmalarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Urfa’da AKP ile YRP Arasındaki Yarışı Anket Sonuçları Belirledi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!