G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti, Aileden 4 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, Uluslararası İpekyolu mevkiinde seyir halinde olan plakası belirlenemeyen bir tır ile 06 DRB 857 plakalı Mercedes marka otomobil çarpıştı. Kazada, 3 yaşındaki Şerzan Botan A. hayatını kaybederken, aynı aileden olan Mehmet Esir A., Helin A., Berivan A. ve Alan Berken A. isimli 4 kişi yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor. Olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve tarafların durumu hakkında net bilgiler henüz açıklanmış değil. Ancak yaralıların tedavisi devam ederken, polis ekipleri olayın ayrıntılarını aydınlatmaya çalışıyor.

Kazanın yaşandığı Uluslararası İpekyolu mevki, sık sık kazalara sahne olan bir bölge olarak biliniyor. Tırların ve otomobillerin sıkça seyir halinde olduğu bu güzergahta dikkatli olunması gerektiği uzun süredir vurgulanıyor. Benzer kazaların yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması büyük önem taşıyor.

Yaşanan bu acı olayda hayatını kaybeden küçük çocuğun ailesine ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kazada hayatını kaybeden çocuğun acılı ailesinin ve yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz. Trafik kazalarının önlenmesi ve benzer acıların yaşanmaması için herkesin daha dikkatli ve sorumluluk sahibi olması gerektiğini hatırlatıyoruz. Kazanın detaylarıyla ilgili yapılacak olan soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor. Son gelişmeler ve detaylar geldikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti, Aileden 4 Kişi Yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!