G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.908,76

Zonguldak’ta Emekli Maden İşçisinin Korkunç Sonu: Başını Kesti Vücudundan Ayrı Yere Gömdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta yaşanan olayda 70 yaşındaki emekli maden işçisi Mustafa Keleş’in başının kesilerek vücudundan ayrı bir yere gömülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısına çıktı. İlçeye bağlı Dursunlar köyünde Keleş’in cesedi başından ayrılmış şekilde bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu Keleş’in baltayla kesildiği düşünülen başı vücudundan 300 metre uzakta bir kuyuda bulundu. Olay sonrasında köye giriş çıkışlar sınırlandırıldı ve parmak izleriyle DNA örnekleri alınarak şüpheliler araştırıldı. İbrahim K. 8,5 ay tutuklu kaldıktan sonra duruşmada serbest bırakıldı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden yargılamada “nitelikli şekilde kasten öldürme” suçlamasıyla 9 tutuksuz sanıktan 7’si mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede Keleş’in yakınlarının ve ilçe Jandarma Komutanının da ifadelerine başvuruldu. Tanıklardan Kemal T., olayı halasından öğrendiğini ve babası Cihan T.’nin Keleş ile daha önce yaşadığı bir tartışmayı anlattı. Keleş’in yakınlarının avukatı, sanık İbrahim K.’nin kızı D.K.’nin köy sakinlerinden N.A.’yı arkadan balyozla vurduğunu belirtti. Olay günü tanık beyanlarına göre İbrahim K.’nin suçu işlediğini öne süren taraf avukatı tutuklama talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklikleri gidermek ve diğer tanıkları dinlemek için duruşmayı 10 Temmuz 2024 tarihine erteledi. Bu süreçte tutuksuz sanıklardan İbrahim K. cezaevinde kaldığı süreçte gardiyanlarla yaşadığı bir olayı anlattı. Diğer sanık İlyas A. ise suçlamaları kabul etmedi ve olayın meydana geldiği yerde hayvanlarını otlatmaya geldiğini belirtti. Son olarak, olayın daha fazla aydınlatılması için mahkeme sürecinin devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zonguldak’ta Emekli Maden İşçisinin Korkunç Sonu: Başını Kesti Vücudundan Ayrı Yere Gömdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!