G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Yürüyerek kavga etmeye gitti, bacaklarından vuruldu! Şimdi ailesiyle birlikte tehdit altında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana, Merkez Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi’nde yaşanan olayda, 5 çocuk babası A.K., yaklaşık iki yıl önce Yasin Yüksel tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralandı. A.K.’ye yapay damarlar takıldı ve Yasin Yüksel tutuklandı. Ancak Yüksel’in ailesi, A.K.’nin şikayetini geri çekmesi için baskı yaparak ölüm tehdidinde bulundu. A.K., şikayetini geri çekmeyince Yüksel 7 yıl hapis cezası aldı. Ancak bu ceza, ailenin evine yapılan silahlı saldırıyı önleyemedi. Saldırı sonucunda A.K.’nin ortanca çocuğu M.K. yaralandı, annesi H.K. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. M.K. tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Bu olayın ardından H.K.’nin şikayeti üzerine polis, saldırıyı gerçekleştiren Yasin Yüksel’in ağabeyi Ahmet Yüksel’i gözaltına aldı. Yüksel, rastgele ateş ettiğini iddia etti ve tutuklandı. Ancak bu tutuklama ailenin üzerindeki baskıyı artırdı. Yasin Yüksel’in 14 yaşındaki bir kardeşi, sosyal medya üzerinden A.K. ve H.K.’yi öldürmekle tehdit etti. Ayrıca evlerine gidip havaya ateş açarak aileyi tehdit eden bir grup, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. A.K. ve H.K. bu kişilerin yakalanması için polise şikayette bulundu.

H.K., ailesinin ve kendi can güvenliğinin tehlikede olduğunu, çocuklarına silah verilip saldırıldığını, ailelerinin kendilerini azmettirdiğini iddia etti. Kendilerine evlerini devretmeleri ve şikayetlerini geri çekmeleri için ceza kestiklerini söyledi. Polis, bu iddialarla ilgili soruşturma başlattı. Aile, devletten ve yetkililerden yardım talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yürüyerek kavga etmeye gitti, bacaklarından vuruldu! Şimdi ailesiyle birlikte tehdit altında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!