G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,00
CNY4,84
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,24
GR. ALTIN2.885,15
BTC2.165.477,16

YouTube Fenomeni Tacizci 17 Yıl Hapis Cezası Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avustralya’da yaşayan Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed, YouTube fenomenleri gibi davranarak 286 genç kıza cinsel tacizde bulundu. Rasheed, genç kızları şöhret ve para vaadiyle kandırarak, kamera karşısında cinsel eylemlerde bulunmaları için zorladı. Çoğu reşit olmayan genç kıza cinsel tacizde bulunan 29 yaşındaki Rasheed, ifşa olmasıyla gözaltına alındı ve mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede 119 suçlamayı kabul eden Rasheed, kurbanlarının üçte ikisinin 16 yaşın altında olduğunu itiraf etti ve 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Şartlı tahliye için 2033 yılına kadar beklemesi gereken Rasheed, ABD, İngiltere, Japonya ve Fransa gibi 20 ülkeden toplamda 286 kişiyi müstehcen görüntülerle tehdit ettiği belirtildi.

Mahkemede Rasheed’in, Amerikalı bir YouTube fenomeni gibi davranarak genç kızları kandırdığı ve şantaja maruz kalan çocukların intihara kadar varan sıkıntılar yaşadığı ifade edildi. Yargıç, Rasheed’in çocukların sıkıntılarına rağmen şantaj faaliyetlerini sürdürdüğünü tespit etti. Avustralya Federal Polisi Komiser Yardımcısı David McLean ise bu davayı ülkenin en korkunç istismar vakalarından biri olarak nitelendirdi ve çevrimiçi istismarın yaşam boyu travmalara yol açabileceğini vurguladı.

Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed’in, halihazırda 5 yıl hapis cezası çektiği ve Perth parkında arabasında 14 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu da ortaya çıktı. Rasheed’in genç kızları taciz etmek için YouTube fenomenlerini referans alması ve onları şöhret ve para ile kandırması dikkat çekerken, kurban sayısının olması da endişe verici. Rasheed’in yaşattığı mağduriyetin şiddeti ve boyutu, Avustralya hukuk sistemi tarafından ciddi şekilde cezalandırıldı ve bu tür çevrimiçi istismar vakalarının önlenmesi gerektiği bir kez daha vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YouTube Fenomeni Tacizci 17 Yıl Hapis Cezası Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!