G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Youssef En-Nesyri Fenerbahçe’ye Transfer Oluyor, Sevilla’dan Ayrıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilla, Fenerbahçe’nin transferde son aşamaya geldiği Youssef En-Nesyri’nin kulüpten ayrılışının kesinleştiği için idmana katılmadığını açıkladı. Endülüs merkezli Estadio Deportivo’nun bildirdiğine göre Fenerbahçe, En-Nesyri için 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve bonuslarla birlikte toplamda 25 milyon euro ödeyecek. Faslı futbolcu, Fenerbahçe’den yıllık 4 milyon eurodan 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Youssef En-Nesyri, pazartesi günü sabah erken saatlerde Fenerbahçe tesislerine giderek takım arkadaşlarına veda etti. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe ile 4 yıllık bir anlaşma sağlayan En-Nesyri, antrenmanlara katılmayarak eşyalarını topladı ve tesislerden ayrıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise uzun zamandır transfer gündemlerinde olan En-Nesyri hakkında açıklamalarda bulunmuş ve sabrın taşmak üzere olduğunu belirtmişti.

Transfer süreci hakkında bilgi veren Sevilla yetkilileri, En-Nesyri’nin artık Fenerbahçe’ye transfer olmak üzere olduğunu ve bu nedenle kulüpten ayrıldığını duyurdular. Fenerbahçe’nin 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği En-Nesyri için toplamda 25 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Faslı futbolcu, Fenerbahçe’de yıllık 4 milyon euro kazanacak ve 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Youssef En-Nesyri’nin Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili gelişmeler ile birlikte, Faslı futbolcu İstanbul’da yeni bir kariyere başlayacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un transfer sürecine yönelik yaptığı açıklamaların ardından En-Nesyri’nin kulüpten ayrılışının kesinlik kazandığı duyuruldu. Transferin son aşamada olduğu belirtilirken, Fenerbahçe taraftarları da yeni transferleriyle takımın gücüne güç katacağı umudunu taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Youssef En-Nesyri Fenerbahçe’ye Transfer Oluyor, Sevilla’dan Ayrıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!