G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO37,88
CNY4,85
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,47
GR. ALTIN2.884,71
BTC2.165.675,88

Yaşlı Teyzenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Güveni Dikkat Çekici!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstasyon Meydanı’nda düzenlediği mitinge katıldı. Miting alanında kendisini bekleyen bir yaşlı teyze ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Teyze, Diyarbakır’da sandıkları patlatacaklarını söyleyince Erdoğan, “Allah’ın izniyle. Ben sana inanıyorum” şeklinde cevap verdi. Yaşlı teyzenin 20 yıldır kendisiyle olduğunu belirtmesi üzerine Erdoğan, “Bize ne düşüyorsa her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Yaşlı teyze, bazı sağlık sorunları olduğunu ifade edince Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanındakilere teyzenin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Teyze ise, “Mezara kadar Recep Tayyip Erdoğan. Allah’ım var devletim var, yeter bana” şeklinde duygusal bir ifade kullandı.

Bu samimi buluşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada Diyarbakır halkına seslendi. Toplumu bir arada tutmaya ve ülkenin gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurguladı. Erdoğan, partisinin hizmetlerini anlatarak seçmenlerin desteklerini istedi.

Mitingde ayrıca, hükümetin terörle mücadeledeki kararlı tavrına vurgu yapıldı. Bakan Fidan, PKK’nın köşeye sıkıştığını belirtirken, güvenlik güçlerinin terör örgütüne karşı başarılı operasyonlar düzenlediğini ifade etti. Terörle mücadelenin süreceğine dikkat çeken yetkililer, halkın da desteğinin önemli olduğunu belirttiler.

Son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştiriler de gündemdeydi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmamoğlu’nun mal beyanı konusunda şeffaf olmamasını eleştirdi. İstanbulluların hakları olduğunu ve İmamoğlu’nun bu konuda açık olması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın insanlarla samimi buluşmaları ve halkın sıkıntılarını dinlemesi, siyasette farklı bir yaklaşım sergilemesi olarak yorumlandı. Ülke genelindeki siyasi gelişmeler ve terörle mücadele konuları ise hükümetin gündemini oluşturmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yaşlı Teyzenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Güveni Dikkat Çekici!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!