G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Yaşanan Trafik Kazasında Tutuklanan Timur Cihantimur’un Annesinde Gelişme: Tutukluluk Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşanan trafik kazasında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, ABD’nin Boston şehrindeki mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Türkiye’nin iade için sunduğu deliller ve talepler duruşmada ele alındı. Eylem Tok’un tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılmasına karar verildi. Timur Cihantimur ve annesi, 106 gün sonra ABD’de yakalanmışlardı.

Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok, İstanbul’da yaşanan trafik kazasında yer alan bir olayın ardından ABD’de kaçmış ve 106 gün sonra yakalanmıştı. Bugün saat 18:00’de Boston şehrinde hakim karşısına çıkan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, Türkiye’nin iade talepleri ve delilleri hakkında bilgi aldılar.

İstanbul’da yaşanan trafik kazası sonucunda Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine sebep olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un ABD’de hakim karşısındaki duruşması sürüyor. Türkiye’nin iade taleplerine karşılık verilecek ve Eylem Tok’un tutukluluğu devam edecek. Bir sonraki duruşma ise 27 Haziran tarihinde yapılacak.

Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un İstanbul’da gerçekleşen trafik kazasında adı geçen 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü oldukları biliniyor. ABD’nin Boston şehrinde gerçekleşen mahkemede, Türkiye’nin sunduğu iade talepleri ve deliller duruşmanın merkezinde yer alıyor. Karar uyarınca Eylem Tok’un tutukluluk halinin devam edeceği ve 27 Haziran’da yapılacak olan bir sonraki duruşmada gelişmelerin takip edileceği belirtildi.

İstasyon avukatları tarafından yapılan açıklamaya göre, Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok’un tutukluluğu devam edecek ve bir sonraki duruşma 27 Haziran tarihinde yapılacak. İstanbul’da yaşanan trafik kazasında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, ABD’de hakim karşısına bugün saat 18:00’de çıktılar. Türkiye’nin iade talepleri ve delilleri mahkeme sürecinde ele alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yaşanan Trafik Kazasında Tutuklanan Timur Cihantimur’un Annesinde Gelişme: Tutukluluk Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!