G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Yabancı Uyruklu Genç Kanala Düştü, Can Pazarı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 20 Mayıs günü Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki yabancı uyruklu Mecid Barho (16), bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğüne bağlı Sualtı Grup Amirliğinde görevli gemi ve kurbağa adamlar olay yerine sevk edildi.

Gemi ve kurbağa adamlar, akşam saatlerinde yapılan aramaya havanın kararmasıyla son vererek günün ilk ışıklarında tekrar arama çalışmalarına başladılar. Yapılan arama sonucunda Mecid Barho’nun cansız bedenine düştüğü yerin 5 kilometre uzağında ulaşıldı ve ceset polisler tarafından sulama kanalından çıkarıldı.

Ölen gencin yakınları, cesedin üzerine kapanarak gözyaşlarına boğuldu. Barho’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Herkesi derin üzüntüye boğan bu olayla ilgili yetkililerin soruşturması devam ediyor. Olayın detayları ve nedenleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Yaşanan bu acı olayın ardından çevre halkı da tedbirlerin artırılmasını talep etmektedir. Güvenlik güçleri ve ilgili kurumlar, benzer acı olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını belirtmişlerdir. Konuyla ilgili gelişmeler, kamuoyuna duyurulmaya devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yabancı Uyruklu Genç Kanala Düştü, Can Pazarı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!