G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

Wilfried Zaha’nın Leicester City’e Transferi Tamamlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın transfer listesine almadığı Wilfried Zaha, Leicester City kulübüyle anlaştı. Bu transfer, Suudi Arabistan ve diğer Premier Lig takımlarının tekliflerini reddederek İngiltere’ye dönme kararı aldığı için dikkat çekti.

Wilfried Zaha, 2023-2024 sezonunun başında Galatasaray tarafından transfer edilmişti. Fenerbahçe’nin de ilgisini çeken Fildişili futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transfer olmuş ve ilk başlarda önemli katkılar yapmıştı. Ancak bu sezon performansında düşüş yaşayan Zaha, ilk 11’de düzenli olarak forma şansı bulamamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçından sonra Galatasaray’dan ayrılacağı açıklandı.

Leicester City, Zaha’nın transferi için Galatasaray’a 20 milyon euro ödeyecek. Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımı ve İngiltere Premier Lig’den Crystal Palace de Zaha’ya tekliflerde bulunmuş ancak reddedilmişti. Leicester City’nin teklifi, vergi yasalarına uygun olması nedeniyle diğer tekliflerden daha cazip geldi ve Zaha’nın tercih sebebini oluşturdu.

Leicester City, deneyimli bir oyuncu arayışı içerisinde olduğundan Zaha’nın transferinin takıma büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor. Galatasaray’ın Young Boys ile oynayacağı maç sonrasında Zaha’nın resmi transferinin açıklanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Wilfried Zaha’nın Leicester City’e Transferi Tamamlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!