G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.073,13

Volgograd’da Yolcu Treni Kazası: Yaklaşık 100 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volgograd kentinde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu yaklaşık 100 kişi yaralandı. Rus basını, kaza sırasında trende 800 yolcunun bulunduğunu ve en az 8 vagonun raydan çıktığını bildirdi. 324 kişilik sağlık ekibinin yaralılara müdahale ettiği açıklandı.

Kazanın meydana geldiği Volgograd kenti, Rusya’da bulunmaktadır. Yolcu treninin raydan çıkması sonucu yaşanan feci kaza, ülke genelinde büyük bir endişe yarattı. Kazada yaralanan yaklaşık 100 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirmek için 324 kişilik bir sağlık ekibi görevlendirildi.

Rus basını, kaza anında 800 yolcunun trende bulunduğunu belirtti. En az 8 vagonun raydan çıkması sonucu kaza meydana geldi ve yaklaşık 100 kişi yaralandı. Kazayla ilgili detaylı bilgilerin henüz açıklanmadığı ancak sağlık ekiplerinin yaralılara hızla müdahale ettiği bildirildi.

Rusya Acil Durum Bakanlığı, kaza sonrası olay yerine ilk yardım ekibinin ulaştığını ve 324 kişilik sağlık ekibinin de yaralılara müdahale ettiğini duyurdu. Yaralılara en kısa sürede yardım edilmesi için sağlık ekipleri seferber olurken, tren kazasının nedenlerinin araştırılmaya devam edildiği belirtildi.

Kaza haberleri, Volgograd kentinden gelen son dakika bilgileriyle kamuoyuna duyuruldu. Kazada yaralanan kişilerin tedavisi için hastanelerde önlemler alındı ve sağlık ekipleri gerekli tıbbi müdahaleleri yapmak için hazır bekledi. Kazanın insanların hayatlarını riske atan ciddi bir kaza olduğu vurgulandı.

Kazanın sebep olduğu raydan çıkma olayının detayları hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte yetkililer olayı araştırmaya devam ediyor. Volgograd kentinde yaşanan tren kazası, ülkede güvenlik önlemlerinin ve demiryolu hatlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Volgograd’da Yolcu Treni Kazası: Yaklaşık 100 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!