USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Göçmenlere Seslendi: “Topraklarına Geri Dönün, Ülkenin Sizin İhtiyacınız Var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkenin göç eden vatandaşlarına geri dönme çağrısında bulundu. Maduro, yurt dışında yaşayan Venezuela vatandaşlarına ülkeye dönme çağrısı yaparken, sosyal programlar hazırladıklarını belirtti. Devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, göçmenleri korumak ve onlara yardım etmek için özel bir proje üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, mevcut ekonomik yaptırımların kalkması durumunda bir yıl içinde venezuelalıların ülkelerine dönebileceğine inandığını belirtti.

Maduro, yurt dışına göç eden Venezuelalılara hitaben, “Toprağınıza geri dönün, ülkenizin size ihtiyacı var. Ana vatanlarına dönenler için kapsamlı sosyal programlar hazırlıyoruz.” sözleriyle göçmenlere seslendi. Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan Venezuelalıların zor ekonomik koşullar altında yaşadığını belirten Maduro, ülkenin haksız yaptırımlarla karşı karşıya kaldığını ve bu nedenle insanlarını ülkeyi terk etmeye zorlandığını ifade etti.

Maduro’nun açıklamalarına göre, Venezuela’nın maruz kaldığı haksız yaptırımlar nedeniyle vatandaşlarının zor koşullar altında yaşamak zorunda kaldığı ve bu yüzden birçok insanın ülkeyi terk etmek zorunda kaldığı belirtiliyor. Bu durum karşısında Maduro, ülkesine geri dönmek isteyen vatandaşlarının yanında durduğunu ve sosyal programlarla destek olacaklarını ifade etti. Ayrıca, ekonomik ambargoların kalkması durumunda bir yıl içinde vatandaşların ülkeye dönebileceğine inandığını belirtti.

Maduro’nun açıklamalarına göre, Venezuela’da yaşayan insanların haksız yaptırımlar nedeniyle zor durumda olduğunu kabul eden Maduro, ülkede sosyal programlar hazırlayarak vatandaşlarının destek olacaklarını belirtti. Bu açıklamalarla birlikte, ülkeye geri dönmek isteyen Venezuelalılara yapılan çağrı ve destek söz konusu. Ayrıca, sosyal programlarla desteklenen bu süreçte ekonomik yaptırımların kalkması durumunda bir yıl içinde vatandaşların ülkeye dönebileceği umudu dile getiriliyor.

Maduro’nun açıklamalarına göre Venezuela Devlet Başkanı, ülkesinin maruz kaldığı haksız yaptırımların vatandaşlarını zor durumda bıraktığını vurgulayarak yurt dışında yaşayan insanların geri dönüşü için sosyal programlar hazırladıklarını duyurdu. Ayrıca, ekonomik ambargoların kalkması durumunda bir yıl içinde vatandaşların ülkeye dönebileceğine inandığını belirterek, göçmenlere destek olacaklarının altını çizdi. Bu çağrılar ve hazırlıklarla birlikte Venezuela’da yaşayan insanların zorlu koşullardan kurtulması ve ülkelerine geri dönmesi umudu dile getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Göçmenlere Seslendi: “Topraklarına Geri Dönün, Ülkenin Sizin İhtiyacınız Var”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!